Політика конфіденційності – rou

Політика конфіденційності

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

  • Дана Політика конфіденційності (надалі – Політика) розроблена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших законів та підзаконних нормативно-правових актів, які регулюють відносини у сфері захисту персональних даних.
  • Мета цієї Політики – інформувати Вас про порядок одержання, зберігання, обробки, використання та захисту інформації, що надається Вами в процесі використання нашого сайту roussin.ua (надалі – Сайт), а також що збирається нами у процесі нашої діяльності онлайн та офлайн через такі канали, як соціальні мережі, веб-ресурси, анкети, точки продажу тощо; а також не допустити публічного доступу та розголошення Вашої інформації, окрім випадків, коли така інформація особисто та свідомо розголошується Вами.
  • Для отримання інформації про Ваші персональні дані, які ми зберігаємо, а також для внесення змін чи заборони на їх використання, Ви можете контактувати з нами.
  • Даний Сайт знаходиться під управлінням Фізичної особи-підприємця Русинович С.С., ідентифікаційний номер 3268516886 (надалі – Компанія).
  • Використовуючи цей Сайт Ви підтверджуєте, що ознайомилися та повністю погодилися з умовами цієї Політики та надаєте згоду на збирання, накопичення, обробку, зберігання та використання (в тому числі з використанням автоматизованих засобів) персональних даних, володільцем яких Ви є. Якщо Ви не згодні з цією Політикою, просимо не використовувати Сайт.
  • Ми залишаємо за собою право вносити зміни до даної Політики у односторонньому порядку, тому просимо Вас постійно перевіряти нашу Політику на предмет будь-яких оновлень чи змін. Політика конфіденційності з внесеними змінами вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено її новою редакцією.
  • Цей Сайт не контролює та не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Ви можете перейти за посиланнями, доступними на цьому Сайті.
  • Всі об’єкти права інтелектуальної власності, які містяться на сайті, окрім випадків, коли про це окремо зазначено, належать Компанії.
  • Якщо у вас є питання або коментарі стосовно нашої Політики, будь ласка, зв’яжіться з нами, написавши лист на електронну адресу roussin.info@gmail.com.

2. ЗБІР ІНФОРМАЦІЇ

  • Під персональними даними маються на увазі наступні дані, які Ви свідомо та добровільно надаєте нам:
  • Ваша особиста інформація, яку Ви особисто надаєте для підтримання зв’язку з Вами, для оформлення замовлення, отримання наших актуальних новин, входу до облікового запису (особистого аккаунту) на сайті тощо, а саме: прізвище, ім’я, по-батькові, контактна інформація (телефон, електронна пошта, адреса або відділення кур’єрської служби, дані соціальних мереж або месенджерів та ін.), дані щодо замовлення, доставки, повернення товару тощо.
  • Ваші інтереси, поведінкові характеристики та демографічні дані, які Ви особисто надаєте нам при проведенні опитування, анкетування тощо, а саме: дата народження, вік, стать, місце народження, місце проживання, хобі, інтереси, звички тощо.
  • Ваш досвід використання наших товарів, яким Ви особисто ділитесь з нами та надаєте згоду на використання, а саме: відгуки, фото та відео нашого товару, історії пов’язані з брендом Roussin тощо, які Ви розміщуєте у власних соціальних мережах.
  • Інформація, якою Ви ділитесь з соціальними мережами. Ми отримуємо інформацію з Ваших профілів в соціальній мережі кожного разу, коли Ви взаємодієте зі сторінкою Roussin в соціальній мережі (Facebook, Instagram). А також ми отримуємо інформацію з Ваших соціальних мереж при здійсненні авторизації на нашому Сайті з використанням облікових записів у цих мережах.
  • Інформація, яку надсилає Ваш браузер щоразу, коли Ви відвідуєте сайт, зокрема: про мобільний пристрій або комп’ютер, з якого Ви здійснюєте вхід на наш Сайт, IP адреса, тип операційної системи, тип та версію веб-браузера, географічне розташування тощо.
  • Інформація про шляхи використання Вами нашого Сайту та про Вашу активність на нашому Сайті, а саме: які джерела переходу на наш сайт, які сторінки сайту та який контент Ви переглядаєте, який час та тривалість перегляду сторінок, які шляхи навігації по сайту тощо.
  • Платіжна та фінансова інформація, необхідна для здійснення купівлі товару (дані про банківську картку, ім’я власника картки, номер картки, строк дії тощо), обробляється нами та постачальником послуг з обробки платежів Fondy.ua. Ваші дані захищені у відповідності з чинними законами, правилами і міжнародним стандартом захисту платежів PCI DSS.
  • Інша інформація, яка самостійно надається Вами.
  • Ваші персональні дані ми можемо отримувати з наступних джерел:
  • Сайт roussin.ua,
  • Електронна пошта та месенджери, з використанням яких ми контактуємо з Вами,
  • Комунікація по телефону,
  • Реєстраційні форми, анкетування тощо, які ми збираємо за допомогою пошти, під час заходів в магазинах, конкурсів та інших рекламних акцій або подій,
  • Ваші взаємодії з нашими рекламними оголошеннями на інших сайтах,
  • Соціальні мережі,
  • Cookie та веб-маяки, дані третіх осіб для відстеження в аналітичних та рекламних цілях.
  • Якщо Вам не виповнилось 13 років, не надавайте нам персональну інформацію. Свідомо ми не збираємо персональні дані дітей віком до 13 років. Якщо ми виявимо, що не навмисно зібрали такі дані, ми докладемо всіх зусиль, щоб негайно видалити їх з нашої бази даних.
  • Ми не перевіряємо актуальність та достовірність наданої Вами інформації. Всю відповідальність за надання недостовірної, неточної, неповної, помилкової чи неактуальної інформації несете Ви.
  • Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту, а також у створених таблицях Баз даних Сайту.

3. ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

  • Метою збору, накопичення, обробки, зберігання та використання Ваших персональних даних є забезпечення надання послуг Сайту, обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації (відповідно до чинного Законодавства України), а саме:
  • розміщення та оформлення замовлення на товари;
  • виконання умов договору купівлі-продажу товару;
  • реєстрація Вашого облікового запису на сайті;
  • доставка товарів, які Ви замовили;
  • надання Вам клієнтської підтримки, відповіді на Ваші інформаційні запити тощо;
  • покращення ефективності клієнтського обслуговування;
  • інформування Вас про наші новини, нові товари та акції, які на нашу думку можуть Вас зацікавити;
  • таргетування рекламних матеріалів про товари, які можуть Вас зацікавити,
  • аналіз попиту на існуючі товари, аналіз Ваших потреб та інтересів, вдосконалення та розробка нових товарів;
  • вдосконалення нашого контенту, функціоналу та зручності сайту;
  • вдосконалення нашої маркетингової стратегії;
  • забезпечення безпеки та запобігання шахрайству тощо.
  • Персональні дані, на збирання, накопичення, обробку, зберігання та використання яких Ви надаєте нам дозвіл, зберігаються безстроково, якщо інше не встановлено законодавством України або Вашою згодою.

4. РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ

  • Ми докладаємо всіх зусиль та вживаємо всіх необхідних заходів для забезпечення конфіденційності Ваших персональних даних, окрім випадків, коли ці дані особисто та відкрито розголошуються Вами. Але не гарантуємо повну безпеку даних, переданих через Інтернет, оскільки передача даних через всесвітню мережу не є повністю безпечною.
  • Ми не надаємо права на використання та не продаємо Ваші Персональні дані стороннім компаніям для їх власних маркетингових цілей.
  • Ми надаємо Ваші персональні дані та можливість їх використовувати від нашого імені діловим партнерам (які надають послуги обробки платежів (Fondy.ua), доставки замовлень (ТОВ «Нова Пошта», «Укрпошта» та ін.), поштові послуги тощо), магазинам-партнерам (якщо Ви обираєте можливість придбати товар, представлений на сайті, у них) та їх уповноваженому персоналу лише для виконання конкретних завдань, які ми доручаємо (для якісного задоволення Ваших потреб). А ділові партнери та їх представники повинні забезпечувати конфіденційність та захист Ваших Персональних Даних
  • Ми надаємо доступ до Ваших персональних даних уповноваженим співробітникам або агентствам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних.
  • Ми використовуємо Google Analytics – службу веб-аналітики, яка відстежує і звітує про трафік нашого Сайту і може використовувати зібрані дані для контекстуалізаціі і персоналізації оголошень власної рекламної мережі.
  • Ми можемо розкрити Ваші персональні дані без Вашої згоди у випадках, визначених законом, в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

5. ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА ТА ВІДСТЕЖЕННЯ

  • Ми піклуємось про безпеку Ваших персональних даних та докладаємо всіх зусиль для забезпечення їх конфіденційності, використовуючи сучасні технології. Ваші дані, отримані на Сайті, передаються через протокол https, що забезпечує безпечну передачу даних. Але не гарантуємо повну безпеку даних, переданих через Інтернет, оскільки передача даних через всесвітню мережу не є повністю безпечною.
  • Ми використовуємо файли cookies та інші веб-технології для:
  • збору інформації про мобільний пристрій або комп’ютер, з якого Ви здійснюєте вхід на наш Сайт, а саме: IP адреса, тип операційної системи, тип та версію веб-браузера, географічне розташування тощо.
  • збору інформації про шляхи використання Вами нашого Сайту та про Вашу активність на нашому Сайті, а саме: які джерела переходу на наш сайт, які сторінки сайту та який контент Ви переглядаєте, який час та тривалість перегляду сторінок, які шляхи навігації по сайту тощо.
  • збору статистичної інформації щодо трафіку сайту та кількості унікальних користувачів;
  • визначення ефективності наших рекламних кампаній та управління ними.
  • усунення необхідності повторно вводити вхідні дані або повторно ставити налаштування, які були вже задані при минулих відвідуваннях нашого Сайту тощо.
  • Зазвичай дані, які ми збираємо з використанням веб-технологій, є неперсоніфікованими та статистичними, і не дозволяють ідентифікувати Вас особисто.
  • Якщо Ви не хочете отримувати файли cookies, Ви можете їх відхилити у налаштуваннях Вашого браузеру. Але зміна налаштувань cookies може обмежити функціональність Сайту.

6. ВАШІ ПРАВА ТА МЕТОДИ ВІДМОВИ ВІД ПІДПИСКИ

  • Використовуючи цей Сайт Ви підтверджуєте, що ознайомилися та повністю погодилися з умовами цієї Політики та надаєте згоду на збирання, накопичення, обробку, зберігання та використання (в тому числі з використанням автоматизованих засобів) персональних даних, володільцем яких Ви є. Якщо Ви не згодні з цією Політикою, просимо не використовувати Сайт.
  • Відносно Ваших персональних даних, які Ви нам надаєте для обробки, зберігання, використання, Ви маєте право:
  • На доступ до своїх персональних даних, внесення змін до них;
  • Знати про джерела збирання своїх персональних даних, мету їх обробки;
  • Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних;
  • На знищення своїх персональних даних, окрім випадків передбачених Законодавством;
  • Відкликати згоду на обробку персональних даних тощо.

Для цього напишіть нам Запит на електронну адресу roussin.info@gmail.com.

  • Ви можете підписатись на розсилку новин, зазначивши адресу електронної пошти у відповідному розділі Сайту, з метою отримання інформації про нові товари, спеціальні пропозиції, акції тощо.
  • Ви можете у будь-який момент відмовитись від розсилки, надіславши на нашу електронну адресу roussin.info@gmail.com запит, вказавши Ваші ПІБ та електронну адресу. Після отримання такого листа ми видалимо Вас зі списку розсилки.

РЕКВІЗИТИ КОМПАНІЇ

ФОП Русинович Серафима Сергіївна

Місце реєстрації: 20701, Черкаська обл., м.Сміла, пров. Ентузіастів, 15

ІПН 3268516886

р/р UA593052990000026009046205465

в АТ КБ “ПРИВАТБАНК”, МФО 305299.

Email: roussin.info@gmail.com

Telegram: @Roussin_Ukraine